WORKSHOP WEGGEVER ONLINE

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Superleuk dat je meedoet!

Op dinsdag 5 oktober aanstaande ga jij in een kleine groep met mij aan de slag met je weggever. En je gaat er niet alleen over nadenken, ideeën over opschrijven, een opzet maken, je gaat écht met die weggever bij mij weg. Gegarandeerd!


In  4 uur tijd gaan we aan de slag. Eerst met een stuk theorie, waarin ik gelijk al met je meedenk over inhoud, etc. En vervolgens ga je schrijven. En ben ik er als vraagbaak en om de boel aan te scherpen. Zodat deze weggever donderdagavond klaar is om online te gaan en je vanaf vrijdag je lijst als een jekko kunt laten groeien. Hoe zou dat zijn?


Waar wacht je nog op? Kun je het je permitteren om te wachten?


De investering in deze werkplaats bedraagt ​​slechts € 49, - ex BTW. Alleen al de stress van die weggever en die vier halve die er nu op je laptop staan ​​maar die nooit af komen hebben je al meer gekost. En je weet wat je met nieuwe klanten verdient, dus die investering is een lachertje. Ik doe dit omdat ik je wil helpen, dat ding van je lijst wil halen zodat er tijd en ruimte komt om echt op zoek te gaan naar klanten en jij kunt profiteren van de kracht van emailmarketing. 

Voorwaarde is wel dat je je ideale klant goed kent met zijn / haar pijnen en verlangens. Anders kun je nooit een tekst of tips schrijven die daarmee resoneren.Ben je erbij? Slechts een beperkt aantal plaatsen!

Praktische details:

Dinsdag 5 oktober van 13.00 - 17.00 uur

Investeren: € 49 ex BTW

Inschrijven: Dit formulier invullen en verzenden


Voorwaarde: je moet je ideale klant helder hebben, anders is het niet mogelijk om een ​​weggever te maken.


Einde van de dag heb je een weggever die past bij je ideale klant, waarvoor mensen graag hun e-mailadres achterlaten en waarmee jij je lijst kunt laten groeien. Spreekt dat je aan, schrijf je dan nu direct in.

0